vreau irigator

stiu ca irigatorul se gaseste greu, dupa cum am discutat si impreuna. de aceea m-am hotarat sa facilitez accesul la instrumente speciale astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa poata face clisma acasa in conditii bune.

irigatoarele prezentate mai jos sunt noi (nefolosite, fara factura fiscala, fara garantie, impachetate de catre producator).

irigator clisma 1l

Irigator clisma 1l

Contine: recipient de plastic 1l cu manar pentru atarnare, furtun de plastic 128 cm, doua canule (una pentru clisma, una pentru spalari vaginale).

Provenienta Romania.

Donatie: 34 lei

.

.

.

Irigator clisma 3l

Contine: recipient de plastic volum 3 litri cu capsa metalica pentru atarnare si capac pentru inchidere,  furtun de alimentare din plastic 180 cm, canula pentru anus, clema pentru reglarea debitului lichidului.

Stativul din poza nu este inclus.

Provenienta Germania.

Donatie: 100 lei

Important:  va rog intrebati de disponibilitate inainte de a comanda. acest irigator este adus din Germania (prin intermediul unor prieteni).

preturile de mai sus constituie o donatie si includ:

 • produsul expus si toate elementele atasate in pachetul original;
 • comenzile mele catre persoanele de contact;
 • transportul de la persoanele de contact catre mine;
 • procesarea pentru primirea si retrimiterea lor catre destinatie.
 • trasportul catre destinatar in Romania, prin Posta Romana (3-4 zile lucratoare de la confirmarea primirii platii); daca se doreste trasport prin curier rapid (1 zi) se va plati, in plus pe langa valoarea irigatorului, suma de 22 lei.

plata se face numai in avans prin transfer bancar sau PayPal. daca ai nevoie de irigator si vrei sa procuri unul sau sa il faci cadou cuiva drag te rog sa (1) alegi modelul, (2) alegi metoda de expediere si sa (3) ceri datele pentru transfer la contact. multumesc!

sanatate sa fie!

 1. FLORI
  | #1

  IRIGATORUL DE 1 L SE GASESTE LA UNITATILE CU APARATURA TEHNICO-MEDICALA SI COSTA 10,OO RON

 2. alisia411
  | #2

  Pot comanda un irigator german de 3 litri?

 3. iulia
  | #3

  @alisia – ti-am dat un email. da-mi un semn cand poti saptamana viitoare luni

 4. maricela
  | #4

  buna! eu am irigator pt spalaturi vaginale, pot sa-l folosesc si pt clisma ?

 5. | #5

  @maricela
  daca ai canula (vezi disctionarul de aici de pe site) speciala pentru anus da. nu este recomandat sa folosesti canula anala pentru vagin – flora si mai ales fauna din vagin – anus sunt diferite si e sanatos sa ramana astfel.

 6. Alexandra
  | #6

  vreau si eu un irigator

 7. Atena
  | #7

  Buna,as vrea si eu un irigator nemtesc.Sa-mi spui ce trebuie sa fac chiar daca trebuie sa astept. Multumesc, Atena

 8. Ale
  | #8

  As vrewa si eu un irigator 1l.

 9. iulia
  | #9

  @Alexandra, @Atena, @Ale – v-am trimis un email cu detalii. multumesc pentru rabdare!

 10. Cristina
  | #10

  Buna seara,
  As vrea si eu un irigator nemtesc si nu stiu cum sa iau legatura cu dvs.
  Multumesc!

 11. Costin
  | #11

  Am cautat azi prin toate farmaciile din Bucuresti. Dincolo de stupefactia “farmacistilor” nu am gasit nimic pentru ca, citez: “clisma se face numai in spital noi nu tinem”.
  Drept urmare, vreau si eu daca se poate si este “pe stoc” kitul nemtesc de 3 L. As mentiona ca-l vreau prin colet rapid pentru ca mi-e mai usor sa primesc coletul la munca.
  Va foarte multumesc pentru detalii privind contul paypal, etc etc
  Sanatate maxima!

 12. iulia
  | #12

  @Cristina si Costin – v-am scris pe email, discutam acolo detaliile pentru plata si livrare.

  @Costin – asa este cu farmaciile. Clisma nu este o tehnica dificila, daca stii cum sa o faci, medicii nu inteleg asta poate :) . Din pacate acesta este motivul pentru care nu gasim irigatoare. Pe de alta parte ma bucur ca uite, putem face rost de ele cumva. Parca am fi pe vremea raposatului :) :( .

  sanatate!

 13. | #13

  buna ziua
  as dori sa achizitionez un kit pentru clisma , cu irigator de 3 l.
  va rog sa imi spuneti cum as putea sa-l achizitionez.
  va multumesc

 14. Alexandru93
  | #14

  Buna seara, as dori si eu informatii despre cum as putea cumpara un kit ca in prima poza acel irigator de 1 litru. Va multumesc si astept raspuns.

 15. razvan
  | #15

  EXISTA IN ROMANIA 2 DISPOZITIVE PENTRU EFECTUAREA DE CLISME.DETALII PENTRU CEI INTERESATI PE E-MAIL. SANATATE MULTA.

 16. razvan
  | #16

  EXISTA IN ROMANIA 2 DISPOZITIVE PENTRU EFECTUAREA DE CLISME.DETALII PENTRU CEI INTERESATI PE E-MAIL. SANATATE MULTA. razvanconstantin@k.ro

 17. razvan
  | #17

  CLISMASAC®
  DISPOZITIV GATA DE A FI UTILIZAT PENTRU ENTEROCLISMA
  DE 2000 ml ( 2 litri) CU 5% GLICERINA
  CLISMASAC este un nou dispozitiv pentru practicarea de enteroclisme de evacuare de mare volum, în mod usor, igienic si rapid, fara discomfortul si pierderea de timp caracteristice metodei traditionale.
  O curatare radicala a colonului acasa, ambulatoriu sau la spital, devine cuCLISMASAC o masura rapida, sigura si usor de realizat, mentinând în acelasi timp conditii de igiena ale pacientului, ale operatorului si ale mediului.
  Cu exceptia anumitor situatii rare, enteroclisma de evacuare are un scop simplu: de a curata intestinul gros (colonul). Dar motivele, pentru a dori un colon curat sunt mai multe. Un colon curat, de exemplu, este esential în pregatirea aproape a tuturor procedurilor de diagnosticare în care sunt implicate aparatul digestiv si cel genito-urinar.
  CLISMASAC reprezinta în plus si un ajutor valabil pentru a goli intestinul la pacientii (de orice vârsta) care nu trebuie sau nu pot face eforturi de evacuare sau care sunt constrânsi la imobilitate totala sau partiala si/sau care au dificultati în a lua laxative pe cale orala.
  La subiectii ce prezinta probleme grave de constipatie, în special la persoanele vârstnice, CLISMASAC poate contribui la re-educarea functiei de evacuare.
  Comparativ cu laxativele orale, ale caror eficienta depinde întotdeauna de alegerea unei doze individuale corespunzatoare si al caror efect se manifesta dupa o perioada de timp ce nu este usor de prevazut, CLISMASAC ofera avantajul unei evacuari imediate, chiar în momentul în care este necesara eliberarea intestinului.
  CLISMASAC este compus dintr-un sac gradat gata de a fi utilizat, dotat cu accesorii, ce nu necesita decât sa fie umplut cu apa calduta, pâna la semnul de 2000 ml (2 litri), la momentul utilizarii.
  Umplerea sacului trebuie efectuata în orice caz pâna la semnul de 2 litri, chiar daca enteroclisma ce trebuie practicata este sub 2 litri.
  Adaugarea în sac de apa calduta la 37° C (chiar si de la robinet) pâna la semnul de 2 litri, este necesara pentru a dilua principiul activ deja continut în respectivul sac: 100 g de glicerina (vezi instructiunile de pe verso-ul prezentului prospect).
  Solutia de 5% glicerina astfel obtinuta, fiind usor hiperosmotica (solutia izoosmotica este egala cu 3,06%), nu este absorbita de intestin fiind asadar adecvata pentru stimularea locala a efectului sau de evacuare, producând o curatare intestinala radicala, fara nici un discomfort pentru pacient.
  Dar principala aplicare a CLISMASAC de 2 litri nu este doar aceea ca produce o enteroclisma de evacuare de mare volum.
  Gradarea clara a sacului are tocmai scopul de a facilita, cu acelasi dispozitiv, si administrarea de enteroclisme de volum mai mic de 2 litri, dar la fel de eficiente, ca de exemplu de 500 ml (jumatate de litru). De 1000 ml (1 litru) sau de 1500 ml (1 litru si jumatate), în functie de diversele nevoi curative si în functie de vârsta pacientului. Aceasta importanta flexibilitate de functionare contribuie în plus, mai ales în domeniul spitalicesc, la a promova o masura rapida simpla dar esentiala în tratarea pacientilor, îmbunatatind astfel eficienta departamentelor. .
  În caz de mai multe clisme pe mai multi pacienti, de exemplu 4 de jumatate de litri, practicate cu acelasi sac, înlocuiti canula rectala pentru fiecare pacient.
  CLISMASAC este compus dintr-un sac gradat, din plastic atoxic medical, care are dubla functie de recipient si de aparat de administrare. Dubla gradatie a sacului, permite pe de o parte verificarea nivelului de apa (2 litri) care trebuie adaugata pentru umplerea sa; pe de alta parte, înlesneste reglarea vitezei de descarcare si masurarea volumului solutiei ce urmeaza a fi instilata în rect.
  Sacul este dotat cu o gura pentru umplere, cu un tub de evacuare cu lungimea de 140 cm cu sistem de prindere (pentru închiderea, deschiderea si reglarea evacuari) si cu un con la extremitate, pentru introducerea la presiune a canulei rectale prevazuta în cutie; conul de introducere al sistemului CLISMASACpermite utilizarea, pe lânga canula rectala din dotare, si a micilor sonde rectale din comert ce pot fi gasite în farmacii, printre care amintim sonda de unica folosinta DRAINTIP-S produsa de Sofar, cu lungimea de 40 cm, prevazuta cu un inel pentru reglarea adâncimii de penetrare.
  ATENTIE: solutia trebuie folosita întotdeauna calduta (la circa 37° C) si în aceasi zi în care este pregatita, întrucât nu contine conservanti.

  Cutia de CLISMASAC® contine:
  • un sac gradat ce contine 100 g de glicerina
  • un plic ce contine:
  o instructiuni de utilizare
  o canula rectala atraumatica
  o lubrifiant pentru canula
  o servetel igienic de curatare
  o o pereche de mânusi
  o traversa de protectie

  Pentru eventuale informatii:
  e-mail: info@sofarfarm.it
  SOFAR S.p.A., Via Firenze 40
  20060 Trezzano Rosa (MI)
  Dispozitiv gata de a fi utilizat pentru enteroclisma de 2000 ml cu 5% de glicerina
  Instructiuni de utilizare
  1. Îndepartati capacul si aduceti sacul la un volum de 2000 ml (2 litri) cu apa calduta de la robinet la circa 37°C.
  2. Închideti sacul si agitati scurt pâna când obtineti o solutie omogena.
  3. Suspendati sacul la 1 m înaltime de planul patului, pe o bara de sustinere sau pe un perete, utilizând mânerul anume prevazut al capacului.
  4. Blocati sistemul de prindere lânga punctul terminal al tubului de evacuare.
  5. Rupeti sigiliul aplicat la punctul initial al tubului de evacuare, în interiorul sacului, pliindu-l alternativ la dreapta si la stânga.
  6. Eliminati aerul din tubul de evacuare deschizând si închizând rapid sistemul de prindere.
  7. Introduceti ferm canula rectala în racordul conic terminal al tubului de evacuare, cu ajutorul unei presiuni adecvate.
  8. În cazul în care preferati sa utilizati sonda rectala DRAIN TIP-S, în locul canulei rectale din dotarea cutiei, amintiti-va sa pozitionati inelul de reglare a penetrarii, deja inserat în respectiva sonda, la nivelul profunzimii rectale dorite (de obicei 10 cm).
  Adaptati apoi prin introducere sonda la racordul conic, utilizând o presiune adecvata.
  Utilizati lubrifiantul pentru canula rectala prevazut în cutie.
  Întindeti traversa pe pat.
  Folositi mânusi.
  Utilizati servetelul de curatare.
  9. Deblocati apoi sistemul de prindere al tubului de evacuare pentru a permite solutiei sa se reverse în intestin.
  Este important sa reglati viteza de evacuare pentru a evita ca pacientul sa acuze senzatii neplacute sau crampe.
  Efectul de evacuare survine la 3-4 minute de la încheierea administrarii.
  Este inutil sa se retina solutia mai mult de 5 minute; dupa scurgerea acestor 5 minute, invitati pacientul sa evacueze.
  10. Introduceti delicat canula în rect în directia ombilicului, cu pacientul întins pe soldul stâng si cu piciorul drept usor pliat. Tineti ridicat bazinul cu ajutorul unei pernute pentru a facilita administrarea întregii doze si pentru a evita mai ales evacuari premature.

 18. razvan
  | #18

  CLISMA-LAX
  Dispozitiv medical monouz
  CLISTER DE EVACUARE GATA CONFECŢIONAT CU ACŢIUNE RAPIDĂ
  COMPOZIŢIE
  Fiecare flacon-doză de 133 ml conţine o soluţie având următoarea compoziţie pentru 100 ml: fosfat sodic monobazic anhidro (NaH2PO4) g 13,91; fosfat sodic bibazic anhidro (Na2HPO4) g 3,18; hidroxid de sodiu; benzoat de sodiu, metilparahidroxibenzoat, apă distilată c.s. la 100 ml.
  PREZENTARE
  Clisma-Lax este un dispozitiv conceput pentru efectuarea de clistere de curăţare a intestinului gros în mod uşor, rapid, sigur şi igienic; este gata confecţionat şi aplicarea sa nu necesită nici un alt accessoriu şi nici necesitatea de a pregăti completări secundare.
  Clisma-Lax conţine o soluţie apoasă salină şi constă dintr-un flacon moale şi uşor de manevrat din plastic, care are şi funcţia de dispozitiv de administrare, prevăzut cu canulă rectală atraumatică prelubrifiată, dotată cu o valvă brevetată pentru reglarea vitezei de scurgere cu mecanism antiscurgere. Cu Clisma-Lax totul este deja gata: atât soluţia salină activă conţinută în flacon, cât şi flaconul în sine, care este şi instrument de administrare. Aşadar, acest dispozitiv face astfel încât clisterul, care în trecut era o pratică destul de neplăcută şi laborioasă, să fie o intervenţie foarte rapidă, ce poate fi practicată atât acasă cât şi în altă parte, în condiţii de siguranţă şi de igienă sporite, fără a mai prezenta disconfortul, riscurile, costurile şi irosirea de timp care caracterizau metodele tradiţionale.
  Produsul este disponibil în cutii de una şi douăzeci flacoane.
  MECANISMUL DE ACŢIUNE
  Acţiunea evacuativă a Clisma-Lax este exercitată de 133 ml de soluţie salină hiperosmotică de fosfaţi de sodiu, stabilizată şi tamponată la pH 5,5, experimentată şi utilizată de decenii pe scară largă în Europa şi în Statele Unite. Această formulă de fosfaţi conţinută de Clisma-Lax este confirmată de cele mai importante farmacopee, printre care USP şi British Pharmacopoeia.
  În urma administrării rectale, soluţia hiperosmotică atrage apă din ţesuturile dimprejur, sporind astfel ulterior volumul conţinutului rectal, care destinde pereţii intestinului stimulează nevoia de evacuare in modo delicat, fără efort, cu ajutorul unui mecanism aproape fiziologic.
  Excepţie făcând situaţii excepţionale rare, clisterul de evacuare serveşte unui scop simplu: acela de a curăţa intestinul gros. Dar motivele pentru a dori un colon curat sunt mai multe. Un clister este esenţial pentru pregătirea pentru examenele de diagnosticare, radiologice şi colonscopice, în procedurile chirurgicale care implică intestinul şi în obstetrică, înainte şi după naştere. Întrucât clisterul are capacitatea de a elibera rapid intestinul, în momentul în care apare această necesitate, iar acţiunea sa rămâne limitată numai la intestinul gros, utilitatea sa practică este considerată indispensabilă în cazul pacienţilor cu cardiopatie, care trebuie să evacueze fără efort, în cazul pacienţilor paraplegici, în cazul anumitor pacienţi neurologici pentru care nu sunt recomandate sau sunt contraindicate laxativele orale.
  UTILIZARE – DOZAJ
  Clisma-Lax este indicat în cazuri de constipaţie şi pentru golirea rectului înainte de examenele de diagnosticare, radiografice, urologice, ginecologice şi colonscopice.
  Dozajul pentru adulţi şi pentru copii de peste 12 ani este de un flacon sau conform prescripţiei medicului: în caz de nevoi clinice speciale, se pot administra consecutiv două sau trei flacoane.
  Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 12 ani, jumătate de flacon sau conform prescripţiei medicului. Nu trebuie utilizat pentru copii sub vârsta de trei ani. Utilizarea Clisma-Lax poate contribui la corectarea dereglărilor provocate de constipaţie şi la reglarea intestinului, dar exceptând cazurile în care este recomandat de medic, utilizarea de Clisma-Lax nu trebuie să depăşească 7 zile.
  MODALITĂŢI DE UTILIZARE
  Clisma-Lax poate fi efectuat la temperatura mediului ambient
  În cazul în care este preferat călduţ, este de ajuns să fie pus în contact cu apă caldă (prin scufundare sau sub jetul de la robinet). .
  Pentru un efect mai bun, este recomandată efectuarea Clisma-Lax în poziţie culcat pe şoldul stâng (vezi figura 1)
  Pentru o acţiune mai bună de curăţare, deziderabilă înainte de examenele de diagnosticare, luaţi poziţia genupectorală timp de câteva minute, imediat după administrare (vezi figura 2)
  1. Îndepărtaţi capacul de protecţie din canula rectală (vezi figura 3).
  2. Luaţi flaconul şi introduceţi în mod delicat canula în rect, în direcţia buricului (vezi figura 4), apoi apăsaţi flaconul total. Este prevăzută rămânerea în flacon a unui rest de soluţie. La copii, canula nu trebuie să pătrundă cu mai mult de jumătate din lungimea sa.
  3. Odată terminată injectarea, extrageţi canula şi aruncaţi dispozitivul gol introdus în cutia sa (vezi figura 5).
  4. Rămâneţi în poziţie culcat până când simţiţi nevoia urgentă de a evacua, care de obicei se manifestă în interval de 5 minute.
  5. Nu este necesar să reţineţi clisterul mai mult de 5 minute, pregătindu-vă în orice caz pentru evacuare, chiar şi în lipsa stimulilor, deoarece soluţia administrată trebuie eliminată în orice caz în cel mai scurt timp posibil.

  CONTRAINDICAŢII
  La fel ca şi alte produse analoage, Clisma-Lax este în general bine tolerat de orice etapă de vârstă şi condiţie. În orice caz, Clisma-Lax este contraindicat, ca şi orice alte clistere evacuative, în cazul pacienţilor dializaţi; în cazul în care se suferă de tulburări ce ar putea prelungi rămânerea soluţiei în intestin, precum: megacolon, obstrucţie sau stenoză intestinală, fecalom. În plus, Clisma-lax este contraindicat în caz de hemoroizi; în cazul bolilor inflamatorii acute şi cronice ale intestinului şi în caz de greţuri, vărsături şi dureri abdominale.

  ATENŢIONĂRI ŞI PRECAUŢIUNI DE UTILIZARE
  Clisma-Lax trebuie administrat numai saltuar, la nevoie şi cât mai puţin frecvent posibil. Utilizarea sa pe perioade de timp îndelungate necesită prescripţia medicului. Nu trebuie utilizat în caz de greţuri, vărsături, dureri abdominale, obstrucţie sau stenoză intestinală, sângerare rectală. La copii cu vârsta sub 12 ani şi la persoanele în vârstă care nu au o stare bună de sănătate, consultaţi medicul înainte de a utiliza Clisma-Lax. Utilizaţi produsul numai dacă soluţia este clară şi conţinutul întreg. Păstraţi întotdeauna la dispoziţie acest prospect, cu instrucţiunile de utilizare.

  Efecte collaterale
  Aplicarea sa corectă, timpul extrem de scurt de rămânere a sa în intestin, şi respectarea contraindicaţiilor reduce riscul de efecte nedorite. Oricum, în special în caz de supradozaj, pot surveni modificări ale echilibrului electroliţilor sau al balanţei hidrice, simptome ale acestor tulburări putând fi: creşterea frecvenţei cardiace (tahicardie), hipotensiune, diminuare a cantităţii de urină, sete, dureri musculare, prurit sau senzaţie de înţepenire în special în regiunea braţelor, somnolenţă. În acest cazuri administrarea produsului trebuie întreruptă, şi trebuie consultat medicul.
  În urma administrarăii produsului pot apărea rar crampe abdominale, greţuri, vărsături sau dureri de stomac. În aceste cazuri, întrerupeţi administrarea şi eventual consultaţi medicul.

  Note de educaţie sanitară
  Înainte de toate, trebuie ţinut cont de faptul că în majoritatea cazurilor, o dietă echilibrată şi bogată în apă şi fibre (legume şi fructe) poate rezolva pe termen lung problema constipaţiei.
  Multe persoane cred că suferă de constipaţie dacă nu reuşesc să evacueze în fiecare zi.
  Aceasta este o convingere eronată, deoarece această situaţie este perfect normală în cazul unui mare număr de persoane.
  Trebuie considerat însă că liniile directoare internaţionale precizează că se consideră că intervine constipaţia când evacuările sunt reduse la un număr mai mic de trei ori pe săptămână.
  În cazul în care episoadele de constipaţie se prezintă în mod repetat, trebuie consultat medicul.

  PRODUCĂTOR
  Sofar S.p.A., via Firenze 40, 20060 Trezzano Rosa (MI), Italia

  DISTRIBUŢIE
  SOFAR Farmaceutici s.r.l., Calea Rahovei nr. 266-268, Corp. 5, Etaj 1, Sector 5, Bucureşti.

  PĂSTRARE ŞI EXPIRARE
  Clisma-Lax poate fi păstrat la temperatura camerei. Produsul trebuie utilizat numai până la data expirării indicată pe cutie şi nu trebuie utilizat după această dată.
  CLISMA-LAX
  Dispozitiv medical monouz
  CLISTER DE EVACUARE GATA CONFECŢIONAT CU ACŢIUNE RAPIDĂ
  FLACON DE 133 ML
  Soluţie rectală indicată în caz de constipaţie şi pentru golirea rectului înainte de examenele de diagnosticare, radiografice, urologice, ginecologice şi colonscopice.
  COMPOZIŢIE
  Fiecare flacon-doză de 133 ml conţine o soluţie hiperosmotică compusă din fosfat sodic monobazic; fosfat sodic bibazic, hidroxid de sodiu; benzoat de sodiu, metilparahidroxibenzoat, apă distilată.
  Producător: SOFAR S.p.A., Via Firenze 40, Trezzano Rosa (MI)
  Distribuţia: SOFAR Farmaceutici s.r.l., Calea Rahovei nr. 266-268, Corp. 5, Etaj 1, Sector 5, Bucureşti.
  Pentru modalităţile de utilizare, citiţi cu atenţie instrucţiunile din interior
  A se păstra la loc răcoros şi uscat.
  Data expirării se referă la produsul în ambalaj integru păstrat în mod corespunzător.

 19. Ana
  | #19

  Buna ziua.As dori si eu un irigator de 1 l.Va multumesc

 20. Liviu
  | #20

  Mai oameni buni, voi chiar nu stiti sa cititi ?

  Irigator de 1L se gaseste la magazinele tehnico-medicale si costa fix 10 RON. Astazi mi-am cumparat si daca puteam sa atasez o poza, o faceam.

  Daca insa doriti sa dati banii aiurea, va priveste.

  Numai bine.

 21. Ana
  | #21

  La mine in oras nu se gaseste,deci daca mai e activ cineva pe aici sa-mi trimtita si mie ca am nevoie pentru post negru,cat de repede.Multumesc frumos.

 22. Nana
  | #22

  Azi am facut prima clima (ever) si vreau sa va povestesc din experienta personala:
  mi-am cumparat un irigator de la firma Meddo, are capacitate de 1l si a costat cam 9,9 lei; este inimaginabil de prost: mai intai a trebuit sa il mai gauresc intr-o parte, pentru a crea o simetrie astfel incat sa nu cada apa din recipientul suspendat… cand in sfarsit m-am apucat de treaba, apa a inceput sa curga de nebuna prin toate imbinaturile (furtun, robinet, canula) asa ca s-a format o mare balta pe langa mine…
  alte observatii:
  - apa a fost la temperatura camerei, dar tot mi s-a parut rece (am folosit apa plata)
  - nu am folosit mai mult de 700 ml, dar am repetat de vreo 3 ori ( asta pentru ca o mare parte din apa s-a pierdut pe drum )
  - rezultatul a fost dezamagitor (foarte probabil din cauza celor enumerate mai sus): evacuarea a cuprins, majoritar, doar apa introdusa, fara alte reziduri
  - nu am rezistat nici 30 de secunde dupa ce am terminat de introdus apa, desi peristaltimul nu era puternic
  Ce pot sa zic, prima mea experienta a fost frustranta, aveam asteptari mari de la clisma asta… dar imi voi procura un irigator mai bun si sunt dispusa sa continui.
  La voi cum a fost si mai ales ce irigator folositi?

 23. Alina
  | #23

  Buna, da irigator am gasit si eu la farmacie azi si l-am cumparat, doar 9ron cu totul (canula, futun, robinet, etc):)

 24. andra
  | #24

  am folosit si eu astazi clisma lax, am respectat instructiunile dar nu am reusit sa evacuez decat lichidul din pompita. exista un interval de timp in care ar trebui sa ma astept la o evacuare totala? sau sa consider experienta un esec?

 25. nico
  | #25

  buna nana
  e necesar un irigator de 2 l pentru a lua o cantitate de lichid mai mare, eventual o canula flexibila de 35-40 cm pentru a introduce mai adanc in colon solutia fara a produce crampe sau senzatia de expulzare

 26. JE
  | #26

  Nana :
  Azi am facut prima clima (ever) si vreau sa va povestesc din experienta personala:
  mi-am cumparat un irigator de la firma Meddo, are capacitate de 1l si a costat cam 9,9 lei; este inimaginabil de prost……
  La voi cum a fost si mai ales ce irigator folositi?

  SUBSCRIU

 27. | #27

  @Liviu
  de unde ai cumparat? din bucuresti? adresa ceva?

 28. carmen
  | #28

  Cel maai bun irigator este cel romanesc,costa max 20 ron,capacitate cca 2litri,se gaseste in magazinele gen centrofarm,adica mai mult ustensile medicale.Canula pt clisma este din material pkastic,moale,iar cea pt spalaturi vaginale este din plastic tare.

 29. Laura-Maria
  | #29

  Buna seara, ma puteti ajuta si pe mine cu niste informatii va rog?

  Iubitul meu ar vrea sa incercam sex anal si problema sta in felul urmator,m-am interesat ce-ar fi de stiut si o cunostiinta mi-a recomandat sa fac clisma inainte de a incepe actul sexual in sine.As vrea sa stiu( in cazul in care va fi in regula si as vrea sa continui),de cate ori ar fi recomandat sa fac asta…pentru ca din cate stiu risc sa ajng la unele complicatii in cazul care fac prea des clisma.

  Va multumesc.

 30. cri cri
  | #30

  Buna seara!as dori si eu un irigator de 3l!astept raspuns!mltumesc!

 31. cri cri
  | #31

  am gasit unul!!:) sanatate!:)

 32. Alina
  | #32

  Buna ziua! As dori si eu unul la 1 l

 33. Marius
  | #33

  Bună ziua. Aş dori şi eu unul de 3 litri. Cu stimă

 34. Marcel
  | #34

  Buna seara,

  Doresc un IRIGATOR pentru CLISMA de 3litri cu accesorii(fara stativ)-provenienta din GERMANIA

  Sunt din Bucuresti, DE UNDE il pot achizitiona ?

  Va multumesc.

 35. marcel
  | #35

  Buna ziua,
  (revin cu comanda)

  Doresc un IRIGATOR pentru CLISMA de 3litri cu accesorii(fara stativ)-provenienta din GERMANIA

  Sunt din Bucuresti, DE UNDE il pot achizitiona ?
  tel 0726.848.303

  Va multumesc.

 36. | #36

  Buna seara,

  Doresc un IRIGATOR pentru CLISMA de 3litri cu accesorii(fara stativ)-provenienta din GERMANIA

  Sunt din Bucuresti, DE UNDE il pot achizitiona ?
  tel 0726.848.303

  Va multumesc.

 37. | #37

  Buna ziua,——CUM va pot CONTACTA, mail, tel., adresa fizica, …………
  (revin cu comanda)

  Doresc un IRIGATOR pentru CLISMA de 3litri cu accesorii(fara stativ)-provenienta din GERMANIA

  Sunt din Bucuresti, DE UNDE il pot achizitiona ?
  tel 0726.848.303

  Va multumesc.

 38. | #38

  Puteti sa-mi dati un telefon la orice ora….

  Buna ziua,——CUM va pot CONTACTA, mail, tel., adresa fizica, …………
  (revin cu comanda)

  Doresc un IRIGATOR pentru CLISMA de 3litri cu accesorii(fara stativ)-provenienta din GERMANIA

  Sunt din Bucuresti, DE UNDE il pot achizitiona ?
  tel 0726.848.303

  Va multumesc.

 39. Maria
  | #39

  Buna ziua! Se mai pot procura irigatoare de 1l si de 3l de la dumneavoastra?

 40. carmen
  | #40

  Cel mai bun irigator este cel romanesc,cu doua canule,cea transparenta si moale pentru clisma,cea rigida pentru splaturi vaginale.Se gaseste in unitatile care comercializeaza aparatura medicala,ciorapi pentru varice,alte auxiliare si costa maximum 20 lei noi.Capacitatea este de 1.5 litri.Se gasesc si la farmacii,dar nu la multe.Eu am gasit la Constanta si il folosesc,este cel mai bun.

 41. ionica
  | #41

  @Alina

  Alina :Buna, da irigator am gasit si eu la farmacie azi si l-am cumparat, doar 9ron cu totul (canula, futun, robinet, etc):)

  Buna ziua
  As dori sa va ofer cateva informatii referitaore la clisma si sa ii raspund pe acesta cale lui Nana.
  Exista doua modalitati de a face clisma una ultraprofesionala si una pentru incepatori. Cand va aflati in cea de a doua categorie dificultatile inerente fiecarui inceput in care nu am studiat suficient apar…. Referitor la irigator este de recomandat cel nemtesc si asta vo spun dupa 20 de ani de experienta si iata de ce:
  a) este pliabil si il puteti folosi inclusiv in calatorii, ar fi util sa stiti caci tranzitul intestinal incetineste, constipatia si gazele apar mai ales in calatorii de orice tip, auto, tren, avion etc.
  b) ocupa un volum mic si cantareste putin, il puteti agata practic oriunde in baie dar nu mai sus de inaltimea umarului;
  c) este discret…
  Pentru a face clisma aveti nevoie de 2 l de ceai de rostopasaca si musetel, un irigator cu capacitatea de cel putin 2l, o crema pt lubrefierea canulei si lubrefiere anala, un spatiu intim cald eventual o muzica de relaxare.
  1. La inceput verificati ca temperatura ceaiului sa fie calda prin introducerea degetului mic sau cotului, daca acesta nu este suficient de cald dezliprea impuritatilor de pe interiorul colonului nu va fi posibila.
  2. masati anusulcircular si in profunzime cel putin 5-7 min astfel nu veti risca contractia dureroasa a acestuia la introducerea canulei;
  3. turnati ceaiul in irigator
  4. dati drumul la un pic de ceai prin canula pt a o incalzi si a verifica debitul, daca nu a-ti pus irigatorul mai sus de inaltimea umarului acesta este ideal… cand lichidul-ceaiul intra prea repede organismul o percepe ca pe o invazie se cotracta si veti avea senzatia de a elimina imediat continutul colonului
  - important la inceput nu veti reusi sa introduceti mai mult de o cana din lichidul pt clisma cu timpul veti introduce lejer 2-3 l
  - timpul ideal este de 15 min si apoi evacuati, insa inainte de toate sa nu fortati, lasa-ti natura sa isi urmeze cursul…
  5 in pozitia in genuchi si cu coatele pe o perna bagata intr-o punga de plastic introducem usor canula si inspiram si expiram profund, cu un prosop cu apa rece putem umezi usor fruntea, cand vedem (de aceea este bine ca irigatorul sa fie transparent)ca cei 2 litri de lichid s-au scurs scoatem usor canula si urmarim sa ne asezam in sens invers tranzitului si sa respiram cat mai profund abdominal si nu toracal sau intercostal… ideal este ca dupa 15 min sa evacuam…
  IMPORTANT daca urmeaza sa mergem la somn putem introduce 30-40 ml de ulei de cocos cu o seringa de 50 mll fara ac desigur…
  apoi se poate pue un tampon de vata sau cumparat….
  Metoda Ultra profesionista este cu mult mai simpla se realizeaza aceleasi proceduri de pregatire doar ca irigatorul se pune la nivelul buricului se introduce canula se realizeaza contractia muschilor specifici fenomenului de absortie apa va incepe sa intre exact cu viteza ideala fara a forta intestinul apoi se inspira se blocheaza debitul prin inchiderea canulei irigatorului … procedura se reia. Avantajul major al clismei profesioniste sete ca nu forteaza colonul nu da obisnuinta in plus intra prin miscari specifice inclusiv in colonul ascendent. Spalarea este astfel de buna caliatate si iar starea de confort este exceptionala… Cei care doresc sa invete acesta modalitate trebuie sa contacteze un instructor yoga dar atentie nu care doar sa stie tehnica ci sa o si fi executat, sau ma puteti contacta la cabinet…
  In final mentionez faptului ca datorita fenomenului de permeabilitate si al celui de migratie foarte multe dintre bolile vaginale se datoreaza unui tranzit defectuos sau cu alte cuvinte constipatiei… si daca nu aveti cel putin doua scaune pe zi va putetti afla printre cei predispusi…Va urez sucecces! Ionica Spirdon

 42. sibel
  | #42

  care este mai bun calitativ 1 sau2?cum pot comanda unul urgent

 43. gika contra
  | #43

  Am irigator 3D, african – gratis. E de piele.

 44. Ioan Lazau
  | #44

  Doresc si eu un irigator de 3 l sau chiar 4 l provenienta Germania.
  Multumesc.

 45. | #45

  Stau pe net mai mult de trei zile pe saptamana, si
  cu toate astea inca nu am citit comentarii la fel de citibile
  ca ale voastre. E destul de interesant pentru noi.
  Dupa parerea mea, daca toti webmasters si blogerii ar face
  produse la fel de Importante ca ale dumneavoastra, webul ar fi cu mult mai util decat a fost pana in
  acest moment.
  Mi-a fost greu sa nu scriu. Foarte bine scris!

 46. Geanina
  | #46

  Buna ziua.
  Mai puteti aduce irigatoare de 3 L din Germania? Daca da,as dori 2 bucati.Daca nu, ma puteti indruma de unde sa cumpar? (in farmacii nu gasesc).
  Multumesc.

 47. Sergiu Alexandriu
  | #47

  Doresc sa achizitionez un irigator german de 3l. Multumesc!

 48. Sergiu
  | #48

  doresc sa achizitionez un irigator german de 3l. tel contact: 0763 600 302

 49. Sergiu
 50. Sergiu
  | #50

  pot comanda telefonic?

Comment pages
 1. No trackbacks yet.
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline