acasa > clisma, concurs, echipament > castiga un irigator pentru clisma (nou)

castiga un irigator pentru clisma (nou)

May 3rd, 2011

dragi prieteni,

comunitatea fa-clisma.ro creste si este din ce in ce mai gasita la cautarile de interes pe Google.ro, unde ocupam locul doi la cautarea “clisma”, “irigator clisma”.

astea sunt semne bune. in ianuarie 2011 site-ul nostru a ajuns sa aiba (in sfarsit!) pagerank 1.

vreau sa crestem in continuare comunitatea de persoane care sa cunoasca informatii despre clisma si beneficiile sale. in acest sens pun la bataie un (sau mai multe, in functie de reactie) irigator identic cu cel pe care il folosesc eu. aceasta este “miza” concursului. bineinteles, irigatorul este impachetat / nefolosit, transport in Romania gratuit prin Posta Romana.

ce trebuie sa faci pentru a castiga irigatorul? recomanzi fa-clisma.ro prietenilor tai, acestia se vor abona la newsletter in semn ca sunt interesati de comunitatea noastra.

cum alegem castigatorul? persoana care a recomandat cei mai multi noi interesati abonati noi la newsletter in perioada de desfasurare a consursului, castiga. bineinteles, pentru ca validarea sa fie facuta pentru recomandari, in momentul in care cunoastinta voastra se aboneaza la newsletter ne va trimite un email (reply la emailul de confirmare a abonarii) in care ne va spune cine este cel care i-a recomandat site-ul nostru.

durata concursului: incepem azi si tragem linie in data de 31 Mai 2011, inclusiv. cel tarziu in 3 iunie castigatorul va fi anuntat si aici pe site. voi lua legatura cu el/ea la acel moment pentru detaliile de livrare. livrarea coletului, prin Posta Romana, se face in maxim doua zile lucratoare de la anuntarea pe site, castigatorul primeste coletul in 3-4 zile lucratoare de la livrare.

va provoc sa crestem comunitatea, spuneti prietenilor vostri despre site-ul fa-clisma.ro si daca se inscriu in numar mare la newsletterul nostru poti fi castigator(/oare) :) !

bafta si sanatate sa fie!

iulia clisma, concurs, echipament

Comments are closed.
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline